Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2006

Τι θα δείτε


από τον κρητικό μας Λέλο Φιρφιρή,



Αγαπητοί κινηματογραφόφιλοι,

μετά την σχεδόν οριστική λήξη των εχθροπραξιών στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στην τέχνη. Είναι γνωστό το πάθος μας για την έβδομη τέχνη και ο αγώνας που δίνουμε χρόνια τώρα για την ανάδειξη νέων, ταλαντούχων δημιουργών. Μη νομίζετε όμως ότι σύνθημά μας είναι "η τέχνη για την τέχνη". Υπηρετώντας λοιπόν το γνήσιο λαϊκό σινεμά προτείνουμε για αυτή την εβδομάδα την υπερπαραγωγή των στούντιο Nostalgeek:

Ο Πανίσχυρος Μεγιστάνας των Ninja



Για την ταινία δεν θα πούμε πολλά λόγια, ήταν απλά υπέροχη. Υπέροχος στο ρόλο του Μεγιστάνα ο megastar Ανδρέας Ράπανος. Συγκινητική η μικρούλα Αντωνία στο ρόλο της Κοραλίας, της μικρής ορφανής που μετά από μια επικίνδυνη και περιπετειώδη περιπλάνηση σε άγνωστες ερήμους, κατορθώνει να σώσει τον παππού της από τα δηλητηριώδη μυρμήγκια και να βρει τη χαμένη της μητέρα.

Βαθμός : 9,52 / 10
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους συντελεστές και ώρες προβολής στο www.imdb.com/title/nj0095210/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σαν Κρητικος ο οποιος ειμαι, θα μπορεσω να σας πω οτι η ταινια που παρακολουθησαμε αποψε στο πειρατικο καναλι μας ειναι μια αδιαφορη ταινια, χωρις υποτιτλους (για τους αλλοδαπους φιλους μας), με συνεχωμενο ηχο, χωρις ατακες, χωρις υποθεση. Σαν σεναριο το βρισκω λογικο να ειναι απο την Ελληνικη πραγματικοτητα, απλη, πεζη και ανουσια. Οσο για τους τρελους πρωταγωνιστες που οπως βλέπουμε ισως και να μην εχουν κανει αλλη ταινια μικρου μηκους ουτε στα ονειρα τους. Και εκει μαλλον θα παιζουν για κανα δυλεπτο το πολυ! Το μονο φανταστικο, το πιο ομορφο που εχει η ταινια ειναι που δεν εχει ΣΕΞΞΞ!! Ναι κυριες και κυριοι δεν εχει!!! Παλι πρωτοτυπουν οι δημιουργοι μας! Κλεινοντας τα ρητορικα μου λογια ανεπυφυλακτα σας την προτεινω να την δειτε για να εχετε αποψη απο ολο το φασμα των ταινιων που κυκλοφορουν στην αγορα μας.
Σας Ευχαριστω και σας περιμενουμε την ΠΕΜΠΤΗ για τον ανεπαναλυπτο, συγκλονιστικο αγωνα ρεβανς μεταξύ των Μαυροματιδων και των Σκοτωνω Αυτον που θα Βρεθει Μπροστα μου (ναι ειναι μια ομαδα ολο αυτο) στις 10,30 στο ρινγκ.Επισης πρεπει να σας επισυναψω οτι δεν ειδαμε ουτε λεξη για τον πρωτο αγωνα που εγινε απο τον δημοσιογραφο και το Γενικο Επιτελιο Περιπτερου του ο οποιος (ο εγκαθετος) δεν θα παρουσιαστει μαλλον ουτε την Πεμπτη για την μεγαλη ρεβανς!! Ουτε καν στα θαιωρια δεν παρουσιαστει (σσ ο εγκαθετος) που εχει ρεσερβε απο τον μεγαλοπροεδρο της ομαδας με την κανατα ουισκι που τον περιμενει, για να γραψει καποιο καλο λογο για τα παιδια που πεφτουν στο αγωνιστικο χωρο, λεω στα παιδια που ριχνουν τον ιδρωτα και το αιμα τους και τα ματια τους και τους φακους τους, για ενα θετικο αποτελεσμα!!!! Πιστευω να εχουμε συνεχεια και ευχαριστω του συντελεστες που ανεβασαν αυτο το κομεντ και μπορει να εμφανιζετε δημοσια και σε κοινη θεα για να το διαβαζετε εσεις , οι μοναδικοι φιλοι μας και συμπαραστατες του αγωνα που κανουμε για την νεολαια και την ρωμιωσυνη!
Σας ευχαριστω - Σας ευχαριστω πολυ Σας ευχαριστω παρα πολυ.
ΥΓ. Νεο κομεντ με νεο θεμα.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον ειχαμε πει νεο κομεντ με νεο θεμα!! Αλλα δεν βλεπουμε νεό θέμα!Που ειναι το νεο θεμα, ΟεΟ!
Λοιπον αφου δεν υπαρχει νεο θέμα δεν μπορω να σας γραψω και πολλα, σημερα. Και δεν ειναι μονο αυτο ο λογος, αλλα και επειδει ειμαι ακομα πολυ στρε(α)σαρισμενος και αποκαμνομενος με την χτεσινη αποδοση μας. Πηγαμε καλα. Μπορεσαμε και χασαμε με μεγαλη διαφορα οχι τερματων αλλα και δοκαριων και σουτ και πλαγιων και ολων οσων στατιστικων στοιχειων μπορει να βαλει η DATA Γαλανης σε ενα ποδοσφαιρικο αγωνα.Αλλα και αγωνα μπασκετ, μποξ ακομα και σκουος!!
Κλεινω το κομεντ μου πολυ γρηγορα γιατι οπως αναφερομαι και πιο πανω δεν υπαρχει νεο θεμα. Αλλα θα ζητησω συγνωμη στο (σσ. εγκαθετο) ο οποιος παρεβρεθει στον αγωνιστικο χωρο με νεα αγωνιστικη περιβολη και ανεξαντλητη δυναμη, κουραγιο, θαρρος και προσβλεποντας στην αναθεωρηση και μονο στην αναθεωρηση των λογων μου που ειχα γραψει στο προηγουμενο κομεντ. Αν τυχον δεν ειχα γραψει δεν θα υπηρχε ο μεγαλος, ο ατρομητος, ο παναθηναικος (κλεμενο αλλα με αρεσε)(και ταιριαζει) και τρανος σσ. εγκαθετος. Αυτο τελικα ηθελε! Προσδοκουσε να με βγαλει ψευτη ελεϊνο και τιποτενιο και εμενα, εγκαθετο. Ποιον εμενα τον ρεπορτερ που βρησκετε σε καθε μαχη μεσα!! (βλεπε MEDAL OF HONOR). Ο εγκαθετος να βγαλει εμενα εγκαθετο. ΟΧΙ και παλι ΟΧΙ!!! Δεν μετραει η παρουσια του στον αγωνιστικο χωρο γιατι ο σκοπος που απεβλεπε ειναι ο μηδενισμος του προσωπου μου και η ψευτιλα που θα νιωθω οταν θα με διεψευδε οταν θα εκανε την απροσμενη εισοδο του μεσα στον αγωνιστικο χωρο!! Λοιπον αφου εγραψα αυτα τα λιγα και σημερα θα ηθελα να συνεχισω με το υπολοιπο team αλλα δεν μπορω γιατι θα με λογοκρινουν και θα σβησουν (ναι ακομα γινονται και αυτα στο 2006-2007) (σε μια ευρωπαικη χωρα)(σσ Ελλαδα)(το κουρασα με τις παρενθεσεις ε?)(δεν πειραζει) και συνεχιζω και λεω οτι ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣ ΥΠΕΡ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!

!
!!!
!!!!!!!
!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!
!!!!!
!!!!!

ΥΓ. Την επομενη φορα θα μιλησω και για την νεα ανερχομενη δυναμη
ΥΓ.2. Το ποια ειναι αυτη δεν σας ενοχλει αν δεν την μαθετε σημερα
ΥΓ.3. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ειπα και κλεινω την παρενθεση )