Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2006

Μην τάξεις τ'άγιου κερί και του παιδιού κουλούρι

Όσα δε φτάνει η αλεπού, βάζει την καμηλοπάρδαλη να της τα κατεβάσει.

Κλεινω το κομεντ μου πολυ γρηγορα γιατι οπως αναφερομαι και πιο πανω δεν υπαρχει νεο θεμα. Αλλα θα ζητησω συγνωμη στο (σσ. εγκαθετο) ο οποιος παρεβρεθει στον αγωνιστικο χωρο με νεα αγωνιστικη περιβολη και ανεξαντλητη δυναμη, κουραγιο, θαρρος και προσβλεποντας στην αναθεωρηση και μονο στην αναθεωρηση των λογων μου που ειχα γραψει στο προηγουμενο κομεντ. Αν τυχον δεν ειχα γραψει δεν θα υπηρχε ο μεγαλος, ο ατρομητος, ο παναθηναικος (κλεμενο αλλα με αρεσε)(και ταιριαζει) και τρανος σσ. εγκαθετος. Αυτο τελικα ηθελε! Προσδοκουσε να με βγαλει ψευτη ελεϊνο και τιποτενιο και εμενα, εγκαθετο. Ποιον εμενα τον ρεπορτερ που βρησκετε σε καθε μαχη μεσα!! (βλεπε MEDAL OF HONOR). Ο εγκαθετος να βγαλει εμενα εγκαθετο. ΟΧΙ και παλι ΟΧΙ!!! Δεν μετραει η παρουσια του στον αγωνιστικο χωρο γιατι ο σκοπος που απεβλεπε ειναι ο μηδενισμος του προσωπου μου και η ψευτιλα που θα νιωθω οταν θα με διεψευδε οταν θα εκανε την απροσμενη εισοδο του μεσα στον αγωνιστικο χωρο!! Λοιπον αφου εγραψα αυτα τα λιγα και σημερα θα ηθελα να συνεχισω με το υπολοιπο team αλλα δεν μπορω γιατι θα με λογοκρινουν και θα σβησουν (ναι ακομα γινονται και αυτα στο 2006-2007) (σε μια ευρωπαικη χωρα)(σσ Ελλαδα)(το κουρασα με τις παρενθεσεις ε?)(δεν πειραζει) και συνεχιζω και λεω οτι ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣ ΥΠΕΡ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!

!
!!!
!!!!!!!
!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!
!!!!!
!!!!!

ΥΓ. Την επομενη φορα θα μιλησω και για την νεα ανερχομενη δυναμη
ΥΓ.2. Το ποια ειναι αυτη δεν σας ενοχλει αν δεν την μαθετε σημερα
ΥΓ.3. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ειπα και κλεινω την παρενθεση )



Για να μην μας κατηγορούν και επειδή ούτως ή άλλως είναι ένα μάτσο μπούρδες που δεν τις καταλαβαίνει ούτε αυτός που τις έγραψε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Ενημερώνουμε τους αγαπητούς επισκέπτες ότι θα μείνουμε κλειστά κατά την εορταστική περίοδο. Θα επιστρέψουμε ανανεωμένοι με τη συμμετοχή του καθηγητού διαιτησίας κ. Μιλημένου, στον σχολιασμό των επίμαχων φάσεων. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υπομονή.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τα βλεπετε τι γινετε!!! Η λογοκρισια στο επακρο της!! Ναι δημοσιευσαν το κομεντ μου σαν θεμα(!!) και δεν φτανει μονο αυτο το βαλαν και μισο!! Γραψαν αυτα που θελαν και τα αλλαξαν με τροπο τετοιο που διευκολυνουν την εμπαθεια προς το προσωπο μου και αποσκοπουν στην καθαρση των ιδιων!!! Δεν πιστευω στα ματια μου !! δεν πιστευων πλεον ουτε και σε αυτες τις γραμμες που γραφω πλεον!! Η τεχνολογια εχει κανει τεραστια αλματα και οταν ακομα γραφω αλλαζουν απο μονα τους και γραφει οτι τους συμφαιρει!! Δεν μπορω να γραψω αλλο !! δεν συνεχιζω αυτο τον τροπο σκεψης και υποταγης των συνειδησεων μας προς το κατεστημενο της νεας ταξεις των πραγματων (γαμωτο ο Λιακο εγινα!!)
Θα απαντησω μονο στο οτι δεν λεω εγω ποτε μπουρδες και εχω και αποδειξεις, εμπρακτες και μπορουν να τεθουν σε οποιαδηποτε αρχη τα ζητησει για την επαληθευση τους. Σας προκαλω και προσκαλω να ανοιξουμε ολα τα χαρτια και να μαθει ο κοσμος την αληθεια!! Πρεπει να μαθει ο κοσμος την αληθεια!!! Εμεις φωναζουμε για να κοιμαστε εσεις και οι οικογενειες σας ησυχες!! Αστε εμας να προσπαθουμε να σπασουμε αυτο που προσπαθουν οι ιδιοι σε ολα τα κρατη του κοσμου να καμνουν!! Σας ευχαριστω και παλι για το χρονο σας που με ακουσατε αν εχετε το νεο προγραμμα που μπορει και διαβαζει ενα κειμενο απο το Η/Υ και το αποδιδει ακουστικα. Γκεια σας