Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2007

Μονομεσικό post

Βρε παιδιά ηρεμία μη μαλώνετε. Βγήκαν τα μαχαίρια στα σχόλια του προηγούμενου post. Επειδή δεν είναι σωστό να χάνουμε την ψυχραιμία μας σε τέτοιους δύσκολους καιρούς προτείνω να ευθυμήσουμε. Θα σας θυμίσω λοιπόν τις αμίμητες δηλώσεις γνωστού παράγοντα της ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας, όπως μεταγράφηκαν από τον leo (που δεν ξέρω αν έχει blog για να σας συνδέσω). Πάμε λοιπόν:
Εμείς γιατί...κοίταξε στην τέτοια...αρχή ούτε...ούτε...και κοιτάξτε αυτοί δε ήθελαν για να γίνει αυτό το παιχνίδι, αλλά ύστερα μόλις...μόλις όπως είπαμε ότι αυτό...αυτό...εμείς δεν θέλαμε, αυτοί είπανε όχι θέλουμε να γίνει.
Ε, και εμείς είπαμε μετά, όχι, όχι δεν θα γίνει, θα κάνει...γίνει πάλι νέος διαιτητής για να οριστεί για να...για να ξαναγίνει πάλι το παιχνίδι.
Ύστερα, ακούς, μόλις είπανε...είπανε αυτοί ότι...ότι...ότι όχι δε θέλαμε για να γίνει το παιχνίδι.
Ε και εμείς ύστερα είπαμε εντάξει θέλουμε, δε θέλουμε κι εμείς και αυτοί ύστερα...μετά εμείς αφού είπαμε...είπαμε αφού θέλουμε, θέλουμε κι εμείς, το αλλάξαμε και λέμε εντάξει...λέμε...ούτε κι εμείς θέλουμε και μετά είπαν αυτοί πάλι ότι ξέρετε εμείς θέλουμε να γίνει το παιχνίδι.
Ε, εμείς όμως μετά δεν δεχτήκαμε, μετά από όλα αυτά και είπαμε να κάνει, να γίνει μετά το παιχνίδι, όποτε το κάνει, όπως το ορίσει η ΕΠΑΕ. Αυτό ακριβώς, τίποτε άλλο.
Θέμα 2ον. Νιώθω εθνικά υπερήφανος που τα πυθαγόρεια εγκλήματα αρέσουν και στη Λιάνα Κ. Μπράβο κουμπάρε.

Θέμα 3ον. Σήμερα γράφουμε επαναληπτικό. Ακόμα και μονάδα να πάρουμε αποκλειόμαστε.

Θέμα 4ον. Στον πόλεμο δεν υπάρχουν κανόνες. Είμαι ελεύθερος για ξέσκισμα όποτε σου γουστάρει. Τα λεφτά μου όλα για πάρτη σου.

Θέμα 5ον. Κυκλοφορεί και δεύτερη έκδοση των παραπάνω δηλώσεων. Θα τη βρείτε εδώ http://www.stanford.edu/~roumpos/. Ψάξε και λίγο, αμέσως "που είναι;", "δεν το βρίσκω". Όλα έτοιμα τα θέλετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: